kek ve bayatlamış kurabiye (ben pastaban kullandım)
tercihe göre kakaolu veya vanilyalı puding çeşitleri
üzeri için hindistan cevizi
İster bayatlamış isterseniz tadını veya kabarmasını beğenmediğiniz kekleri değerlendirin oldukça güzel ve kolay bir tarif. Harcı hazırlamak için ben süt reçeli kullandım siz isterseniz farklı krema veya krem şanti de kullanabilirsiniz...
YAPILIŞI:
Kek ve kurabiyeleri rondodan geçirip un haline getirelim. Hazırladığımız kremayı az az ekleyerek karıştırıp kurabiye hamuru kıvamında bir hamur elde edelim. Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler alarak (yapışırsa elinizi hafifçe ıslatın) yuvarlak şekil vererek hindistan cevizine bulayalım. Buzdolabında 1-2 saat dinlendirerek servis edebilirsiniz...Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder