MALZEMELER:
1 paket pastaban
1 paket hazır çikolata sosu veya puding
mevsim meyveleri
1 su bardağı ılık süt
hindistan cevizi
Bloğumuz yazarlarından sevgili Hicran'a ait bir tariftir. Pastabanı tercihe göre kakaolu veya sade düşünebilir, çikolata sosu yerine tercih ettiğiniz puding çeşitlerini de kullanabilirsiniz...
YAPILIŞI:
Öncelikle soğuması için çikolata sosunu hazırlayalım. Ara ara karıştırıp kabuk tutmadan soğutalım. Pastabanı uygun bir tabağa alarak sütün yarısından biraz fazlasıyla eşit olarak ıslatalım. Üzerine çikolata sosu ve meyve yerleştirip diğer tabanı kapatalım. Kalan süt ile hafifçe ıslatarak sos ile her tarafını kaplayalım. Oda sıcaklığına gelince buzdolabında 1-2 saat dinlendirip servis edebilirsiniz...Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder